Låna från 500kr
Välj 30-90 dagarLåna upp till 40.000kr
Återbetalning 1-5 årLån mellan 5000-400.000kr
Fördelaktiga räntorLåna upp till 300.00kr
PrisgarantiLåna 5000-50.000kr
Avbetalning 1-5år

Låneförmedlare

Att låna pengar via låneförmedlare som Lendo och andra ger dig som låntagare några fördelar. Du får lånerbjudande från flera olika långivare och det tas endast en kreditupplyssning istället för flera om du frågar olika långivare. Man vill inte ha många kreditupplysningar när man lånar pengar. I och med att man får flera lånerbjudande på en gång så blir det lättare att jämföra villkoren och välja den lånegivare som passar bäst.

LENDO

Lendo är Sveriges ledande låneförmedlare och ingår i Schibstedkoncernen, en av nordens största mediekoncerner med över 7 700 medarbetare. Lendo har funnits på den svenska marknaden sedan 2007 och har sitt huvudkontor i Stockholm.

Lendo förmedlar privatlån mellan 5 000 - 350 000 kr, även kallade blancolån, utan säkerhet som är avsedda för konsumtion. Olika banker har olika benämningar i marknadsföringssyfte på privatlån som t.ex. enkla lånet, medlemslånet och fritidslånet men gemensamt för alla är att ingen säkerhet krävs vilket gör dem till ett privatlån.

Att låna pengar hos Lendo

Bankerna ger olika villkor till olika kunder. Vilken bank som passar just dig och din lånesituation bäst kan vara svårt att veta och närapå omöjligt att ta reda på. På Lendo får du en sammanställning av samtliga erbjudanden som bankerna kan erbjuda dig och det är du själv som väljer hos vem du vill låna.

Lånar du via Lendo tas endast en kreditupplysning oavsett antal banker som behandlar din låneansökan. Kreditupplysningen ligger till grund för bankernas kreditbedömning och de villkor de kan erbjuda.

Det är kostnadsfritt att ansöka om lån via Lendo. När du ansöker via Lendo bedöms du av banken på precis samma sätt som om du hade vänt dig direkt till banken. Det tillkommer inga som helst räntepåslag eller extra kostnader.

Jämför låneerbjudande hos Lendo


Lån för alla

Lån för alla är en låneförmedlartjänst som inte kostar något att använda. Lån för alla erbjuder ett brett urval av olika låneprodukter på den svenska marknaden. De vänder sig främst till de personer som befinner sig i en unik lånesituation och därmed faller utanför storbankernas kreditmallar. Både små och stora lån. För de som har svårt att få lån, har en speciell anställningsform , ingen anställning alls eller har betalningsanmärkning. Alla möjliga lånesituationer helt enkelt. Har du betalningsanmärkning eller lägre inkomst? Lån för alla ger OK till fler! Låna mellan 3000 kr – 350 000kr

Ansök om lån hos Lån för alla

-->